Maling af vinduer
malerfirmaet Peter O.

Maling af vinduer og døre kan for nogen virke som en uoverkommelig opgave, men nymalede vinduer kan være med til at give huset et nyt og forfriskede udseende.

Hos Malerfirmaet Peter O. har vi specialiseret os inden for både renovering og maling af vinduer. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med diverse maleropgaver, i områderne nær Brande og Herning og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig.

Giv dine vinduer nyt liv

Trævinduer vil med tiden blive slidte og kedelige at se på. Ved at få vinduerne malet, vil de komme til at fremstå som ny igen. Du undgår samtidig permanente skader på træpaneler og vindueskarme, da malingen er med til at beskytte mod vind og vejr. Vi maler vinduer, både udendørs og indendørs til konkurrencedygtige priser og altid til den aftalte tid.

Er du i tvivl omkring hvilken farve du skal vælge til maling af vinduer og døre, så rådgiver vi gerne, så vi sammen når frem til den bedste løsning. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov og vi kommer gerne med et skræddersyet løsningsforslag. Vi maler udelukkende med allergi og miljøvenlige produkter.

Trænger facaden også til en omgang maling, står vi ligeledes til rådighed. Vi kan blandt andet være behjælpelige med:

Indhent et gratis tilbud på maling af vinduer

Har vi fanget din interesse, eller har du spørgsmål vedrørende maling af vinduer og døre? Vores dygtige malere kører ud til kunder i Brande, Herning og de nærtliggende områder.

Kontakt os på telefon 25 54 76 60 eller email bhjmaler@gmail.com for en uforpligtende snak og et stærkt tilbud. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden her, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Indhent tilbud på maling af vinduer