Maling af Facade
malerfirmaet Peter O.

Er facaden begyndt at se slidt og kedelig ud? Hos Malerfirmaet Peter O har vi mange års erfaring med både renovering og maling af facader. Vi har erfaring med alle facadetyper og vi klarer både simple og mere komplicerede opgaver.

Vi tager altid udgangspunkt i kundens ønsker og behov, ligeledes bestræber vi os på at levere et solidt stykke håndværk til konkurrencedygtige priser. Netop derfor er vi det oplagte valg, når du har en facade der trænger til en kærlig hånd.

Facademaling får dit hus til at fremstå som ny

Facaden er det først du ser på et hus eller en bygning og er derfor med til at skabe førstehåndsindtrykket. Når vi udfører renovering og maling af facader, er det ikke kun med til at få huset til at fremstå mere indbydende, det forlænger samtidig levetiden på facaden og øger dermed husets værdi. Det kan derfor være fordelagtigt at få genopfrisket facaden med en god omgang facademaling, hvis i skal til at sælge huset.

Det er ligeledes vigtigt, løbende at vedligeholde facaden for at undgå omkostningsfulde skader. Hvis du opdager revner eller sprækker i facaden, er det en rigtig god ide at få et professionelt malerfirma til at rette op på skaden, så du undgår en ubehagelig overraskelse.

Bor du i et murstenshus og ønsker du et anderledes look, har vi også mulighed for at pudse eller vandskure facaden. På den kommer huset til at fremstå flot og moderne, samtidig med at facaden bliver mere modstandsdygtig over for det danske vejr.

Indhent et uforpligtende tilbud på maling af facade

Vores dygtige maler kører ud til privat såvel som boligforeninger og erhvervskunder, i områderne nær Brande, Herning, Ikast og resten af midtjylland.

Uanset omfanget af din opgave kan vi være behjælpelige, så tøv ikke med at kontakte os hvis du har brug for råd eller vejledning. Vi sidder altid klar ved telefonen med et uforpligtende tilbud på netop din maleropgave.

Indhent tilbud på maling af facade