Maler Herning
malerfirmaet Peter O.

Er du på udkig efter en kompetent maler i Herning og omegn, så er Malerfirmaet Peter O. det oplagte valg. Vores malere er veluddannet og har mange års erfaring med både indendørs og udendørs malerarbejde. Vi udfører alle former for malerarbejde for såvel private, som erhvervsdrivende.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Uanset omfanget af din opgave, så står vi altid klar til at skræddersy en løsning der opfylder dine ønsker og behov. Er du i tvivl omkring valg af farver og produkter, står vi ligeledes til rådighed med professionel vejledning. På den måde er du garanteret et resultat, som dig og din familie kan få glæde af, mange år ud i fremtiden.

Indhent et gratis tilbud på malerarbejde

Trænger dit hjem til et ansigtsløft, så står vores dygtige maler klar med en hjælpende hånd. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i Herning og omegn med diverse maleropgaver og vi kan med garanti også hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 25 54 76 60 eller email bhjmaler@gmail.com, for et uforpligtende tilbud på netop din maleropgave. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Indhent tilbud på maling af facade